Cum să faci față respingerii repetitive: când să renunți la o fată
Data: 26 februarie 2019
Categoria: Blog

Respingerea este unul dintre cele mai dificile lucruri cu care trebuie să ne confruntăm ca indivizi. Acest lucru este valabil mai ales dacă există multe respingeri sau dacă simțim că avem o șansă cu cineva, dar ea continuă să ne îndepărteze.

Deși este obișnuit să credem că bărbații sunt blestemati doar că sunt respinși în mod constant de femei, adevărul este că acest stereotip este fals. Atât bărbații, cât și femeile pot fi respinși și pot suferi consecințe care dăunează încrederii. Este posibil să aveți dificultăți în a decide când să nu mai căutați o femeie sau vă confruntați cu respingeri repetate. Acest articol vă va ajuta să vă gestionați emoțiile și situația.

Creați limite

Dacă ați încercat deja să cereți o femeie sau ați urmărit-o, este important să creați spațiu între ele. Acest lucru poate părea dificil dacă femeia a fost coleg de școală sau de serviciu. Cu toate acestea, cel mai bine este să faceți eforturi pentru a crea spațiu.

În loc să fii obsedat de ei, este mai bine să le dai drumul. Acest pas vă va permite să vă luați ceva timp pentru a vă procesa sentimentele. Chiar și să nu mai urmărești/deprietenia de pe rețelele de socializare sau pur și simplu să eviți rețelele de socializare poate fi o idee bună dacă este ceea ce este nevoie pentru a trece peste respingerea ta.
De asemenea, ar trebui să evitați să o contactați dacă vă creați spațiu. Este puțin probabil ca o femeie să se răzgândească dacă te respinge astăzi, sau săptămâna trecută, sau acum două săptămâni. Este mai bine să încetați să o contactați sau să vorbiți cu ea personal și să vă acordați spațiu pentru a vă concentra asupra dvs. (și asupra altor persoane) decât să continuați să îi trimiteți mesaje.

Respecta-te pe tine insuti

Unii oameni sunt prea buni și nu îi pot accepta pe alții. S-ar putea să primești scuze sau ceva la mijloc. S-ar putea să o auzi spunând că este ocupată sau să accepte să se întâlnească cu tine. Dar atunci ea va fi alături de tine. Trebuie să înveți să citești printre rânduri și să te respecți.

Trebuie să poți spune când o femeie nu este interesată dacă vrei să-ți apreciezi timpul și emoțiile. Poți economisi tuturor timp, stânjenire și – pentru tine – angoasă. Este ușor de spus dacă cineva este interesat sau nu. Dacă nu sunteți sigur, există articole ca acesta care vă pot ajuta.

Ar trebui să-ți respecți sănătatea mentală și fizică, astfel încât să nu-ți pierzi timpul încercând să mulțumești cuiva care nu este interesat să-ți întoarcă favoarea. Te vei simți mai fericit și mai deschis să urmărești pe cineva care îți va spune direct dacă îi place.

Recunoaște-ți emoțiile

Este posibil să te lupți să renunți la dorința ta pentru o femeie pe care o iubești. Este în regulă. Nu ești singurul. Dragostea neîmpărtășită este o problemă comună pentru mulți oameni. Cu toate acestea, nu toată lumea experimentează aceleași sentimente. Cu toate acestea, oprirea urmăririi tale este în interesul tuturor.

Recunoașteți durerea și începeți să vă îngrijiți de sine pentru a vă îmbunătăți. Acești pași ar trebui, de asemenea, să fie de ajutor. Acești pași sunt mai buni decât să încerci să urmărești o femeie care nu este interesată de tine. Te va face să te simți mai fericit din punct de vedere emoțional dacă poți să-ți validezi emoțiile și să înveți să le rezolvi.

Angajați-vă emoțiile

Puteți explora în continuare subiectul lucrului prin emoții urmărind o canalizare sănătoasă. Puteți folosi jurnal, muzică și forumuri de discuții pentru a vă exprima emoțiile în artă, muzică, poezie, natură, prieteni și familie. Toate acestea sunt modalități prin care vă puteți face timpul mai productiv, pozitiv și mai sănătos.

Dacă sunteți capabil să vă recunoașteți emoțiile și să lucrați prin ele, veți fi mult mai probabil să găsiți închidere în cazul urmăririi eșuate a unei fete. Nu renunța dacă ai probleme în a-ți înțelege emoțiile. Luați legătura cu un prieten sau o rudă în care aveți încredere, care vă poate ajuta.

Nu te mai gândi la ea

Nu contează cât de mult o iubești pe această femeie, va fi greu să accepți că lucrurile nu vor merge așa. Este dificil să accepți faptul că nu va funcționa așa cum ai planificat, dar te vei simți mult mai bine după ce o faci. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai bine și vă va permite să petreceți mai mult timp cu dvs. și să căutați potențiali parteneri.

Vă puteți canaliza emoțiile și energia către altceva, așa cum am afirmat deja. Este o modalitate excelentă de a vă ține mintea departe de persoana pentru care vă faceți griji și poate fi, de asemenea, un stimulent al dispoziției. Puteți face același lucru cu lucruri precum ascultarea muzicii, crearea sau bucurarea de artă, mersul pe jos și așa mai departe.

S-ar putea să descoperi că anumiți factori declanșatori îți pot aminti de mama ta ca parte a misiunii tale de a nu te mai gândi la ea în mod obsesiv. Ar putea fi melodia pe care o iubește, mâncarea ei preferată sau orice altceva. Acești factori declanșatori ar trebui evitati pentru a vă ține gândurile de la ea.

Fii bland cu tine insuti

Probabil că ai petrecut prea mult timp gândindu-te la ea și nu suficient la tine, în timp ce încercai să găsești această femeie. Pentru a-ți re-centra mintea și a te asigura că sănătatea ta mintală este prioritate, trebuie să fii atent la tine. Respingerea poate fi gestionată prin implicarea în hobby-uri și alte strategii de îngrijire de sine, intalneste videoclipuri cu filme porno lesbiene.

Aceste activități te vor ajuta să renunți la gândurile tale despre ea și să-ți construiești stima de sine. De asemenea, au avantajul suplimentar că îți pot îmbunătăți bunăstarea mentală și emoțională. Vei avea mai mult succes în atingerea obiectivelor tale și vei fi gata să revii la scena întâlnirilor concentrându-te mai mult pe tine.

Puteți reveni la întâlniri încercând asta:

Indiferent de cât de greu este să accepți că femeia ta nu simte exact la fel, există milioane de oameni care te pot ajuta. Este mai ușor ca niciodată să cunoști oameni prin intermediul rețelelor sociale și al aplicațiilor de întâlniri.

După ce ți-ai făcut timp pentru tine (vezi pașii anteriori), este o idee inteligentă să te uiți la alte opțiuni de întâlnire. Există multe potriviri grozave pentru tine, depinde de tine să faci efortul de a le găsi. De asemenea, vei învăța să învingi respingerea.

Concluzie

Dacă nu ești sigur despre întâlniri sau relații sau dacă ai dificultăți în a face față respingerii, nu te panica. Deși poate părea o modalitate grozavă de a întâlni alte fete, întâlnirile ar trebui luate în considerare doar dacă ești pregătită. Este important să te asiguri că nu există probleme nerezolvate cu sănătatea ta emoțională înainte de a începe să te întâlnești cu o nouă fată. Nu există niciun motiv să crezi că nu ar trebui să-ți găsești sufletul pereche renunțând la o femeie care nu era potrivită pentru tine.