Poate fi deranjant să te pregătești pentru o întâlnire, mai ales dacă ești în mod deosebit îndrăgostit de persoana respectivă. Poate că este prima voastră întâlnire și nu vă cunoașteți bine. Dar știi că sunt drăguți și că ești interesat de tine. Poate că aveți câteva întâlniri și căutați întrebări pentru a determina dacă conexiunea merită menținută. Nu contează care este situația ta, ajută să ai câteva întrebări gata de adresat într-o seară de întâlnire.

Poate ajuta la calmarea nervilor și la reducerea tăcerilor incomode. Întrebările pot declanșa noi conversații și le pot menține pe cele existente. Acesta este un obiectiv comun pentru întâlniri. Veți afla dacă vă conectați vorbind despre diferite subiecte. Sau, puteți afla dacă nu o faceți. Care sunt câteva întrebări pe care ar trebui să le pui?

Cum să alegi întrebările potrivite

Întrebările pe care le pui vor depinde de câte ori ai vorbit. Există multe opțiuni pentru întrebări pe care le puteți adresa. Acestea includ întrebări prietenoase, întrebări romantice, întrebări profunde despre relația ta și întrebări cochete. Aceasta înseamnă că există multe întrebări serioase pe care le-ai putea pune la o întâlnire.

Cum poți decide ce întrebări să folosești? Întrebările pe care le pui ar trebui să se potrivească cu timpul în care ai cunoscut persoana și ar trebui să te pară naturale. Dacă ai cunoștințe despre cariera întâlnirii tale, ai putea să le pui o întrebare despre asta. Sau puteți alege o întrebare mai informală.

Le poți adresa întrebări despre hobby-urile și interesele lor.

Începe cu o întrebare prietenoasă dacă aceasta este prima ta întâlnire. Deși doriți să cunoașteți bine persoana respectivă, este important să nu dezvăluiți nicio informație personală sau să împărtășiți prea multe în primele minute.

Începeți cu o întrebare simplă, deschisă, cum ar fi:

Unde te-ai născut?
Care este cel mai important lucru pentru care este faimos orașul tău natal (sau statul sau provincia, în funcție de locul în care te afli)?
Care este mâncarea ta preferată?
Ce consideri un weekend perfect?
Ce poți face ca să te distrezi?
Care este filmul tau preferat dupa filmexxl.org si daca te exciti usor cand il privesti?
Ce parte din munca ta ți se pare cea mai interesantă?

Puteți decide să schimbați starea de spirit punând câteva întrebări neobișnuite. Câteva întrebări interesante pe care le puteți adresa sunt:

Care a fost cea mai memorabilă sau cea mai bună zi din viața ta?
Care a fost cea mai jenantă amintire a ta din liceu?
Care este singurul lucru pe care ți-e frică să-l încerci?
Ce ai face dacă ai putea fi președinte pentru o zi?
Cum a fost experiența ta la facultate?

Îți poți adresa prietenului întrebări mai profunde și mai personale dacă vrei să te faci să pari spontan și imprevizibil. Aceste întrebări profunde ar putea părea o continuare a întrebării uşoare anterioare:

Dacă ați fi ales președinte al Statelor Unite, care ar fi abordarea dumneavoastră în ceea ce privește gestionarea resurselor?
Care este o experiență care te-a modelat în ceea ce ești astăzi
Există lucruri pe care le-ai face diferit în viața ta?
Despre ce ai vorbi dacă ai avea șansa de a vorbi despre ceva?
Ce ai face dacă nu ai fi în slujba ta actuală? Ce ai vrea sa faci?
Ești mai confortabil într-un oraș mic sau într-un oraș?

Întrebări care acoperă lucruri serioase

Să presupunem că te afli la un moment dat cu partenerul tău în care vrei să te apuci de lucru și să afli dacă este potrivit pentru tine. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să te grăbești să faci lucruri. Mai mult, nu vrei să-ți pierzi timpul. Iată câteva întrebări de pus când ești gata:

Ce ai descrie drept convingerile tale politice personale?
Care sunt factorii tăi de ruptură într-o relație?
Ce cauți la un partener?
Cum poți echilibra independența și interdependența în relații?
Care sunt părerile tale despre căsătorie?
Doriți să aveți un cont comun?

Este posibil să pui întrebări despre familia ta. Nu este o idee bună să dezvolți sentimente pentru cineva care are idei sau valori diferite despre creșterea copiilor. Dacă sunt hotărâți să aibă copii, dar nu îi doriți, aceasta este o bază importantă de acoperit. În timp ce diferențele într-o relație pot fi grozave, există unele lucruri care ar trebui evitate. Aceste întrebări vă vor ajuta să obțineți informațiile corecte. Dacă aveți îndoieli, este o idee bună să vă întrebați data. De asemenea, puteți pune o întrebare grozavă despre familia dvs. pentru a vedea dacă împărtășiți aceleași valori. Acestea sunt câteva exemple de întrebări pe care le-ați putea adresa:

Cum îți imaginezi o familie perfectă?
De cine ești cel mai apropiat din familia ta?
Cum a fost să crești alături de frați?
Ce trăsături de caracter admiri la părinții tăi?

Cum crezi despre creșterea copiilor?

Asigurați-vă că le puneți întrebări care sunt relevante atât pentru dvs., cât și pentru familia dvs. Dacă simți că este momentul potrivit, pune câteva întrebări uşoare pentru a-l menţine casual și distractiv.

Întrebări de cultură pop

Vrei să găsești un punct de vedere comun? De asemenea, puteți pune întrebări legate de film. Ar fi o întrebare amuzantă la care le-ar face plăcere să răspundă, mai ales dacă ar fi vorba despre filmul lor preferat. Aceste întrebări pot ușura starea de spirit.

Care este filmul tău preferat?
Ce părere aveți despre sezonul final Game of Thrones de la HBO?
Ai alege să joci tipul rău sau cel bun dacă ai putea?
Cu ce ​​personaj de film ești cel mai familiar?
Cine ai fi dacă ai putea fi un personaj animat?
Care a fost filmul preferat din copilărie?

Este o idee bună să puneți întrebări care dezvăluie informații despre gusturile muzicale ale oamenilor. Aceasta ar putea fi întrebați despre gustul lor muzical sau întrebați-i despre artiștii și trupele lor preferate.

Întrebări pentru a condimenta lucrurile

S-ar putea să pui întrebări cochete sau sexy, în funcție de relația ta. Flirty nu trebuie să fie sexual sau legat de sex. Cu toate acestea, se poate întâmpla dacă amândoi simțiți așa și ați fost de acord cu asta.

Puteți pune întrebări cochete precum:

Crezi că este o idee bună să te săruți la prima ta întâlnire?
Unde și când a fost cel mai bun sărut al tău?
De ce mai esti singur?
Care sunt fanteziile tale sexuale?

De asemenea, puteți pune întrebări cochete „adevăr sau îndrăzneală”. Dacă simți că este potrivit pentru relația ta, pune doar întrebări despre sex. Este important să comunicați despre sex pentru că vă ajută să înțelegeți preferințele și nevoile celuilalt pentru a avea o viață sexuală împlinită. Este important să întrebați doar dacă este rezonabil și respectuos.

Ascultarea contează, de asemenea

A pune întrebările potrivite nu este suficient. Abilitatea ta de a asculta este un element cheie pe care trebuie să-l păstrezi pe tot parcursul conversației. Este important ca ei să nu simtă că îi ignori atunci când pun întrebări. În schimb, ar trebui să le spui să repete întrebarea pentru că nu ai ascultat. Acest lucru se poate întâmpla din când în când dacă nu ascultă, dar ascultarea este importantă. Ascultarea este o abilitate vitală în conversație și este esențială pentru o întâlnire bună.

Cel mai bine este să nu apăsați data cu nicio întrebare. Amintiți-vă că, chiar dacă sunteți la o primă sau a doua întâlnire cu cineva, nu aveți obligația de a-i spune nimic care ar putea fi considerat nepotrivit sau încalcă o limită personală. Puteți afla mai multe stabilind limite și respectându-le.