Top 5 lucruri pe care nu le stii despre relatii

Relatiile sunt misterioase. Ne indragostit doar sa realizam ca viata impreuna este dificila si are multe provocari. Tine minte ca in acest articol vom discuta de relatiile de cuplu.

1. Este vorba despre aptitudini si nu despre cunostinte. Putem citi cat vrem despre asta in reviste sau ne putem uita la multe showuri tv legat despre relatii. Insa adevarata cunostinta este aceea dobandita in propria experienta pe care am avut-o anterioara.

2. Relatiile ne fac pe noi mai destepti. Este adevarat. Relatiile pun intrebari creierului si il face pe acesta sa performeze and a le implini cu succes. De exemplu, sa fii corect cu partenerul tau, trebuie sa inveti cum sa tii doua opinii diferite in balanta, altfel se ajunge ca subiectul 1 sa castinge iar subiectul 2 sa piarda, ceea ce nu este bine, evita acest lucru.

3. Problema reala nu tine de bani, sex, timp sau copii. Trebuie ca partenerii sa vorbeasca si sa ajunga la un numitor cumun pentru o mai buna dezvoltare familiara.

4. Contrazicerile nu sunt un semn rau ale relatiile. Conform cercetatorilor acestea sunt un lucru normal intr-o relatie sanatoasa. Contrazicerile expun diferentele, face ca emotia sa dispara si aduce la lumina onestia conversatiei.

5. Vorbim prea mult. Sunt multe persoane care adora sa vorbeasca si vorbitul acesta poate fi o cale sa te simti mai apropiat de partener. Dar prea mult vorbit din partea unui partener poate devine suparator pentru celalalt.