Cele mai temute boli cu transmitere sexuala

Inca din cele mai vechi timpuri aceste boli au fost o problema. Ele au decimat o parte din populatie in trecut asa ca sa ne bucuram ca in zilele de astazi gasim tot mai multe remedii si sfaturi cum sa evitam. Daca ma intrebati pe mine, este mai bine sa previi decat sa tratezi. Uneorii poate fi mai dureros sa tratezi si chiar rusinos daca este o persoana mai timida. Unele din ele sunt foarte greu de tratat si foarte usor de luat. Incearca sa fii rational atunci cand esti in dormitor cu persoana iubita.

Principalele cai prin care poti contacta aceasta boala este prin sexul anal, vaginal si oral. Acestea sunt principalele cai!

Din punctul meu de vedere si al medicilor, poate vi se pare ciudat poate nu, insa, cel mai periculos contact este prin sex anal. De aceea este foarte important sa folositi protectie cand faceti acest tip de sex, adica cu prezervativ. Daca faceti sex anal cu un prezervativ, nu folositi acelasi prezervativ pentru alt tip de sex pentru ca microbii, virusurile si alte chestii vor fi prezente pe acel prezervativ.

Chiar si prin sarut poti contacta o boala cu transmitere sexuala prin cavitatea orala, boli cum ar fi sifilisul, gonoreea sau herpesul. Aceste boli enumerate de mine sunt principale insa pot exista mai multe afectiuni. Poate va voi speria, dar cercetatorii Americani care au studiat sexul oral au descoperit ca poti face cancer la gat din cauza acestui tip de sex. Nu poti face cancer in mod direct de la sex oral, insa sunt cateva cazuri care au cazat aceasta boala, cancerul, o boala necrutatoare care nu are remediu pana astazi.